El canvi de rumb de Matinée

dimecres, 13/07/2011 | Clubs, General

El món de la nit ja no és el que era. Això ho tenen molt clar a Matinée que a partir d’aquesta setmana canvia de rumb. El grup d’oci barceloní ha decidit deixar de gestionar locals i a partir d’ara centrarà tots els seus esforços en els grans esdeveniments i en la seva expansió internacional.

A partir d’aquest divendres la seva sala de la ronda de Sant Pere serà gestionada per un nou grup de promotors i passarà a anomenar-se Lux. Obrirà tots els dies de la setmana i només els dissabtes acollirà una festa gai. La marca DBoy és la única que sobreviu a la renovació plantejada pel grup que lidera Manolo Soria. La resta de dies el club obrirà amb una nova programació i amb la idea d’atreure a un públic internacional. Des de fa dues setmanes, els divendres la discoteca havia tornat a obrir com a DBoy però la proposta no ha funcionat.

A Matinée ho tenen clar. Els hàbits d’oci estan canviant. La gent ja no surt tant i les sessions setmanals de divendres, dissabte i diumenge estan de capa caiguda. Per aquest motiu han decidit apostar per festes especials i festivals com el Circuit. També continuaran amb propostes com el Matinée Summer Festival o el Matinée Winter Festival, a més de La Leche Festival. “Volem que si la gent només surt cada dos mesos es trobi una festa d’alçada, amb una bona producció, i que paguin l’entrada sabent que l’oferta serà de qualitat”, ens expliquen des de les oficines del grup d’oci.

En els últims mesos, Matinée s’ha centrat en créixer internacionalment. En l´últim any s’han fet més de dues centes festes en els cinc continents. Han consolidat la seva sessió dels dissabtes a l’Amnesia d’Eivissa i tot i la crisi han continuat editant i venent força bé els seus àlbums recopilatoris. “La nostra prioritat ja no són els locals.  Les sales les deixarem a altres persones per a què les gestionin i les cuidin. Les nostres prioritats són unes altres”, apunten. I a vosaltres què us sembla aquest canvi d’estratègia? Està realment canviant el món de la nit?

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús