Fire, última setmana

dilluns, 4/07/2011 | Cinema, General


Després d’un cap de setmana de moltes projeccions, el Fire!! comença avui la seva darrera setmana de programació. De tot el que jo he vist fins ara em quedo amb Romeos i The Topp Twins, dues interessants propostes. En canvi, un dels documentals que més em cridaven l’atenció, La Dany, em va decebre molt. Els directors tenen un gran personatge entre mans però la pel·lícula se’ls escapa de les mans. M’hagués encantant anar a la sessió golfa de Juanma Carrillo però no va poder ser. Per sort, segurament tornarà a Barcelona (o com a mínim alguns dels seus curts) al nou festival MiMi, que es farà el 13 i el 14 d’agost.

De les pel·lícules que encara queden per projectar destaca Break My Fall, la història de dues lesbianes que viuen a Londres. El film ha rebut molt bones crítiques al seu país d’origen i encara que pugui semblar que és una història sobre una colla d’amics que surt de festa es tracta d’una història força trista. Dimarts serà el torn de Gigola, la versió fílmica del llibre del mateix títol de Laure Charpentier i que compta entre el seu repartiment amb actors espanyols com Eduardo Noriega, Marisa Paredes i Rossy de Palma.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús