Més Fire!!

dimecres, 29/06/2011 | Cinema, General


El Fire!!, la Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbià que organitza el Casal Lambda, ha començat amb força. Aquest dimarts es va projectar al Fnac-Triangle el documental d’Enrique del Pozo El muro rosa. Per la nit es va fer la sessió inaugural a l’Institut Francès amb Les Amours Imaginaires. Les dues exhibicions van ser un èxit de convocatòria. No s’hi cabia a cap dels dos llocs.

Pel que fa a les pel·lícules El muro rosa és un documental on està molt bé tot el que s’explica i és molt interessant escoltar a tothom qui apareix. Però la forma falla. Just al contrari que el nou film del canadenc Xavier Dolan on la forma és excel·lent però el discurs és una mica buit. De totes formes, la segona pel·lícula em sembla del tot recomanable.

Aquest dimarts es projecta un dels documentals que sobre paper tenen millor pinta d’aquesta edició. Es tracta de The Topp Twins, un film que narra la història de dues germanes bessones de Nova Zelanda que són lesbianes i molt populars al seu país d’origen. La pel·lícula arriba avalada per diversos premis com el Premi del públic al Millor Documental del Festival Queer d’Hamburg o el Premi al Millor Documental del Festival Internacional de Cinema de Chicago. Esperem que aquesta vegada contingut i forma estiguin a l’alçada!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús