La setmana del Pride

dilluns, 20/06/2011 | General, Teatre

Aquesta setmana el Pride barceloní celebra la gran majoria de la seves activitats. Al Time Out Barcelona ja us hem explicat algunes de les propostes més destacades d’aquests dies. Ho podeu llegir aquí. Abans que arribi el cap de setmana i la gran festa a l’Avinguda Maria Cristina també hi ha petites activitats en les que fixar-se. Una d’aquestes és la doble sessió teatral que ha muntat el grup de teatre de les Panteres Grogues. Les Urpes-T presenten dilluns 20 i dimarts 21 el seu nou espectacle a la Sala Muntaner. Es titula Despullats? Sí, senyora… i és un particular cabaret amb textos d’Alfredo Sanzol i Johnny Quetglas i música de Kurt Weill. Si li voleu donar una oportunitat, ja ho sabeu.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús