La Mena no para

dimarts , 14/06/2011 | Clubs, Música


La xilena Javiera Mena està aprofitant la seva visita a Catalunya. Fa uns dies va tocar al Primavera Sound. El passat cap de setmana va estar al Pop Bar del Razzmatazz. I aquest dimarts 14 acaba la seva gira de presentació a casa nostra amb un íntim concert a la llibreria Mutt. Si no l’heu pogut escoltar encara, la d’avui és una bona oportunitat (i gratis) de veure aquesta jove cantautora en clau electrònica.

La Mena, junt amb Dënver, és un d’aquells artistes arribats des de Sud-amèrica dels que aquest any s’ha parlat molt. El seu disc, Mena (2010) no ha deixat de rebre bones crítiques. La cantant és també un ídol lèsbic al seu país. No és gaire fàcil trobar als països llatins moltes dones fora de l’armari que visquin la seva orientació sexual amb la naturalitat que ho fa aquesta noia.

Si us agrada el pop, el funk i la música disco, doneu-li una oportunitat. Ja veureu que val la pena. Us enllaço el que va ser el primer single del seu primer disc, un tema que va popularitzar en castellà la gran Daniela Romo.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús