De festa a Sitges

dimarts , 14/06/2011 | Clubs, DJ, General

Aquest cap de setmana s’ha inaugurat el Sweet Pacha, a Sitges, al Port d’Aiguadolç. Segurament, si no m’haguessin convidat a la inauguració, aquesta no seria la primera discoteca que jo trepitjaria a la costa del Garraf. Però un cop provada, val la pena una visita. Pacha i tot el que l’envolta continua sent sinònim de festa.

Sitges va ser el lloc escollit per l’empresari Ricardo Urgell per obrir el primer Pacha de la història. Va ser el 1967. De seguida, la discoteca es va convertir en el punt de trobada dels moderns del moment. Més tard, el club va obrir una sucursal a Eivissa i va començar a convertir-se en llegenda. Des d’aleshores, el grup no ha deixat de créixer i ara és un imperi amb un centenar de sucursals. Però els responsables encara mantenen una estreta vinculació amb l’antic poble de pescadors. Per això el van escollir per provar la seva nova línia de discoteques amb un ambient una mica més adult i sofisticat.

Sweet Pacha, que va obrir portes el 2007, està dividit en dos espais: una planta superior amb un restaurant i terrassa amb vistes al port i una planta inferior on es troba una discoteca amb aire vintage. El restaurant existeix des del 2009 i està especialitzat en cuina mediterrània amb un toc oriental. És un bon lloc per sopar i prendre la primera copa abans de passar al club. Allà sona des de música dels vuitanta i els noranta a ritmes més actuals.

Durant el mes de juny, Sweet Pacha obre només els caps de setmana. Però a partir del 23 de juny hi haurà programació totes les nits. Els dimecres prometen la visita de DJ internacionals i els dijous festes temàtiques com la famosa Flower Power. El seu objectiu es traslladar l’esperit d’Eivissa a poc més de quaranta quilòmetres de Barcelona. Així que si aquest estiu no teniu la sort de poder desplaçar-vos a les Balears, sempre podeu optar per aquesta interessant oferta a només mitja hora de la capital catalana.

Als que vivim a la ciutat a vegades se’ns oblida ràpidament tots els llocs tranquils i bonics que tenim a un cop de pedra. I Sitges sempre mereix una visita. Desconnexió immediata. Si el que volem es sortir, Sweet Pacha és una bona opció per començar la nit abans de traslladar-se al poble i inspeccionar com està el panorama al voltant del carrer del Pecat. La temporada alta ja ha començat i la cosa està animada.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús