Carbono Catorce

divendres, 10/06/2011 | Clubs, DJ, General, Música


La drag basca Yogurinha Borova, l’àlter ego de l’actor de bilbaí Eduardo Gaviña, es deixa caure força sovint per Barcelona. L’hem vist actuar amb Las Fellini o en solitari. Sempre amb el seu estil, divertit, àgil i un pèl (o bastant) barroer. Durant la seva carrera havia gravat diverses cançons i, finalment, s’ha decidit a enregistrar el seu primer disc, Carbono Catorce (2011), una col·lecció de temes electropop que aquest divendres 10 presenta al Cabaret Berlín abans de la sessió de l’Athletic Disco Club.

Si escolteu la cançó que us enllaço en aquest apunt, veureu que l’estil recorda a La Prohibida. De fet, la drag de Cadis ha col·laborat amb la Borova en un dels temes de l’àlbum, Dios creó la mujer. En el disc també ha participat Luís Miguélez o el francès Pierre Pascual.

Com us podreu imaginar, la Yogurinha no destaca per la seva veu. Però els seus temes són divertits. I ella té gràcia. Si voleu passar una bona estona, la trobareu a l’antic Bailén 22 a partir de les 22 h.

1 comentari

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús