Pride Pump

dijous, 9/06/2011 | Clubs, General


Aquests dies que es van coneixent totes les novetats del programa del Pride Barcelona, us enganxo un divertit vídeo que han fet els responsables de l’Orgull de Toronto per promocionar la seva festa. Hi podreu veure un particular sistema per arribar en forma i amb bon cos a les celebracions del Pride. Si voleu, podeu començar a prendre nota per arribar a punt a l’Orgull barceloní. L’estil del vídeo recorda a aquell que fa unes setmanes va publicar Air New Zeland amb les seves particulars instruccions de seguretat. El podeu veure aquí.

Per cert, tot i que el programa ja està al carrer, el Pride català ha sumat OBK al cartell de la festa final que es farà a l’Avinguda Maria Cristina el diumenge 26 de juny. El grup de techno pop català també actuarà aquest dissabte a Bikini amb les entrades exhaurides. Qui en canvi no passarà finalment per l’Orgull serà Sara Montiel ja que la gala que s’havia de fer a l’Artèria Paral·lel el 28 de juny s’ha suspès. Mentrestant a Madrid han anunciat que l’estrella de les celebracions aquest any serà ni més ni menys que Raffaella Carrà

1 comentari

  • Xavi

    09/06/2011 15:16

    Està clar que en això del Pride, Madrid ens passa la ma per la cara… Deu ser que fa més anys que el celebren.. snif, snif!!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús