El Fire!! escalfa motors

dimecres, 8/06/2011 | Cinema, Clubs, General

Tot i que el Fire!!, la 16a Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbià de Barcelona, no comença oficialment fins el 28 de juny, aquest dijous 9 hi haurà un petit tast a l’Institut Francès. Es projecta Romeos, una recent pel·lícula alemanya dirigida per Sabine Bernardi que es podrà veure per primer cop a Espanya. El film ens mostra com poques vegades al cinema la identitat a traves del transgènere mostrant el coratge i la valentia d’un jove nascut dona que vol viure d’acord als seus sentiments i necessitats, buscant la veritat i la felicitat gràcies al sentit de l’humor. Després de la projecció es farà una festa solidària amb motiu del 50è aniversari d’Amnistia Internacional al Cabaret Berlín.

Tot i aquest petit avançament, el festival no començarà fins d’aquí una mica més de dues setmanes. Us recomano que li doneu cop d’ull a la programació perquè aquest any han programat pel·lícules molt interessants. Entre els llargmetratges confirmats destaquen Les Amours Imaginaires de Xavier Dolan, un jove cineasta canadenc que ja va ser present a l’edició anterior del Fire!! amb la seva òpera prima, I kill my mother. En documentals, gran part d’ells dedicats a l’art produït i pensat des d’una sensibilitat gai, es podrà veure L’amour fou de Pierre Thoretton, la història més sincera i desoladora de la parella formada per Yves Saint-Laurent i Pierre Bergé, o Prima Donna, una pel·lícula que retrata al cantant nord-americà Rufus Wainwright durant el procés de creació de la seva primera òpera.

No us perdeu el vídeo que us enganxo que recull imatges de gairebé totes les pel·lícules que es podran veure al Fire!! d’aquest any, recordeu, del 28 de juny al 9 de juliol. Té molt bona pinta!


Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús