La pitjor festa del món

divendres, 3/06/2011 | Clubs, General, Música


El vídeo que podeu veure en aquest apunt és el videoflyer de La pitjor festa del món, la nova festa que aquest dissabte 4 de juny estrenen tres personatges habituals de l’ambient barceloní: el DJ Albertoto i Las Cañas, els artífexs de la POPair i Marica Pop, respectivament. Tots tres s’han unit per crear una festa divertida que promet el que es pot veure a les imatges: música divertida, làsers i ganxitos. Es farà al bar de copes Centrik i té molt bona pinta. El trio té ganes de muntar-la grossa i ja prometen noves edicions temàtiques.

Per cert, aquest dissabte també torna a l’ambient barceloní un clàssic de la nit: el DBoy recupera la seva sala petarda. A partir d’aquest dissabte l’espai que ocupava la sala DMen es converteix en DPop i la discoteca gai del grup Matinée tornarà a recuperar l’esperit de Salvation. A partir d’ara, a la sala petita del club tornarà a sonar des de Beyoncé a Shakira passant per Paulina Rubio. I amb cambra fosca.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús