Festes dominicals

divendres, 3/06/2011 | Clubs, DJ, General, Música

Si durant l’hivern les opcions per sortir el diumenge són molt limitades, comença juny i l’oferta es multiplica. Ara només falta que faci bon temps d’una vegada. Us enganxo els flyers o els videoflyers i una mica d’informació de les cinc festes adreçades al públic gai i heterofriendly que coincidiran aquest diumenge 5 de juny per la tarda-vespre a Barcelona. Hi haurà públic per totes?

Athletic Disco Club. Hotel Barceló Raval. 18 h.


L’Athletic Disco Club torna a la terrassa panoràmica de l’Hotel Barceló Raval. La festa heterofriendly que organitzen cada quinze dies els DJ Toni Bass i César Lorés aprofita la calor per portar la seva nova onada disco al costat d’una piscina. Amb ells estarà Eric Duncan, un dels membres del projecte de disco psicodèlia Rub N Tug. L’animació anirà a càrrec de Las Ponys. Per assistir-hi cal enviar un correu a 360@athleticdiscoclub.com.

Super Lemon. Ornina. 19 h.

Després d’un inici accidentat i diversos problemes amb el local, la Super Lemon celebra per fi la seva segon edició. Es tracat d’un tea dance que pretén oferir una alternativa d’oci de qualitat per les tardes de diumenge dels mesos calorosos. Hi trobareu quatre ambients diferents: una terrassa, un restaurant, un espai lounge i un club on sona house de qualitat. A la cabina, els residents Oscar de Gala i Ru. Trobareu més detalls de la festa aquí.

Impure Club. Moog. 21 h.

El Moog estrena una nova festa organitzada pel col·lectiu Impure, un grup encapçalat per Eugeni Rodríguez del Front d’Alliberament Gai de Catalunya (FAGC). Tots els diumenges trobareu al club del carrer Arc del Teatre un espai de llibertat on tothom és benvingut. A la cabina, els DJ Purky i Dhanimal. També hi haurà performances, projeccions elaborades expressament per la festa i una mica de fruita per menjar.

The Black Room. City Hall. 23 h.

The Black Room és una festa en principi quinzenal que a la pràctica s’acaba fent quan als seus responsables els hi va bé. Així que si voleu assistir-hi el millor és que comproveu al seu Facebook si no han canviat d’idea. Aquesta setmana sembla que tot ha anat bé i una part del City Hall es tornarà a convertir en una cambra fosca. Enrico Argenthini, Rafha Madrid, Coyuko, Jonathan Tamayo i Armando Tovar són els encarregats de punxar una mica de música perquè també es pugui ballar.

John John Club. New York. 23 h.

El mític New York del carrer Escudellers acull tots els diumenges una festa gai i heterofriendly que vol portar a la Rambla l’esperit de festes com la Dancing Queen o els Pink Sundays. Hi trobareu actuacions de personatges com Josmar o La Prohibida. Els DJ residents són Geej, Pffff i Sammy Jo. La convidada d’aquesta setmana és ni més ni mens que Carmen de Mairena. Si voleu saber més detalls de la festa, els podeu llegir aquí.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús