Janet al Poble Espanyol

dimecres, 1/06/2011 | Clubs, General, Música

Aquest dimecres 1 de juny s’han posat a la venda les entrades pel concert que Janet Jackson farà el pròxim mes de juliol al Poble Espanyol de Barcelona. La germaníssima arribarà a la capital catalana amb una gira de concerts basada en els èxits inclosos en el seu últim recopilatori, Number Ones (2009), així que només sonaran els seus temes més populars.

Aquesta serà una bona oportunitat per veure en un recinte no gaire gran a aquesta artista que tot i que al nostre país mai ha triomfat massa, no deixa de ser una de les grans dives del nostre temps. Jo estic molt temptat en fer-me amb una entrada tot i que costen 60 €. Espero que tot i el reduït aforament, la cantant de Together Again porti un bon xou a Barcelona. Per cert, un altre diva que estarà a prop de nosaltres però que encara no té data catalana és Britney Spears. La noia en directe no canta però ha arribat a un punt que gairebé només per sortir i caminar se la pot aplaudir. La data de la Spears que ens enganxa més a prop és el 21 d’octubre a Montpellier. A veure si algun promotor s’estira i ens la porta a Barcelona, que segur que ens ho passem bé.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús