Fangoria i Sara Montiel al Pride

dilluns, 30/05/2011 | Clubs, DJ, General, Música

Finalment s’ha donat a conèixer el programa complet del Pride Barcelona d’aquest any. És la tercera edició i l’organització per fi ha aconseguit que tingui cara i ulls. Hi ha moltes activitats interessants i algunes sorpreses. Destaca la festa a l’Avinguda Maria Cristina després de la desfilada del dia 26 de juny que comptarà amb l’actuació de Fangoria. El grup d’Alaska i Nacho Canut tornarà a Barcelona amb la seva gira de grans èxits. Fa poc més d’una setmana ja van demostrar al Sant Jordi Club que amb el seu actual repertori, els seus concerts són una festa. Així que la seva actuació és un encert. Ells són el primer grup que exerceix de cap de cartell en una celebració que en les altres dues edicions havia resultat força descafeïnada. El grup no estarà sol ja que la mateixa nit també passaran pel mateix escenari la inevitable Roser i un parell d’ex concursants d’OT, Maxi i Chipper. Les Shimai també estaran presents cantant l’himne del Pride, Ride The World,  a l’igual que Las Grecas, o més aviat les actuals propietàries de la franquícia de les autores del Te estoy amando locamente.

Entre les activitats destacades del programa també hi ha una gala a l’Arteria Paral·lel el dia de l’orgull gai, el dimarts 28 de juny. En aquesta gala s’entregarà el premi honorífic 1978 que es concedeix a una persona o entitat en reconeixement pel seu suport a la comunitat LGTB. La particularitat de la nit serà l’actuació de la històrica Sara Montiel que tornarà a trepitjar un escenari del Paral·lel acompanyada de la gent de La Cubana.

L’altre dia fort del Pride serà el dissabte 25 de juny quan es farà el concurs per escollir a Miss Drag Pride i una festa de l’escuma a l’aire lliure amb actuacions d’artistes locals com Sergio Cuho i Ivan Banderas. Un altre de les novetats d’enguany també estarà relacionada amb Alaska i el seu entorn. La companyia àrea Spanair omplirà un avió des de Madrid amb un centenar de VIP’s liderats per Mario Vaquerizo fent de les seves perquè gaudeixin del Pride barceloní. Podeu consultar tot el programa aquí.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús