El Pride estrena un concurs de curts

dijous, 26/05/2011 | Cinema, General

Aquestes dies s’estan fent públics tots els detalls del Pride Barcelona. A l’espera de que ens diguin quins seran els artistes que aquest any participaran en la gran festa de l’Avinguda Maria Cristina, l’organització està donant a conèixer algunes propostes interessants. Entre les novetats, per exemple, hi ha un concurs de curts anomenat Mira’m que ja està en marxa.

L’objectiu és que els participants expressin que és per a ells el Pride des de la seva mirada particular. El punt de partida és una pregunta: Què vas trobar al Pride de l’any passat?. A partir d’aquí podeu deixar anar la imaginació i crear un peça de no més de set minuts. Les millors es projectaran el 21 de juny als Cinemes Méliès i es podran veure en un canal del YouTube de Pride Barcelona. El guanyador s’emportarà una càmera Canon valorada en 800 euros.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús