LaBruce a Barcelona

dimecres, 25/05/2011 | Cinema, Clubs, General


Aquesta setmana al Time Out podeu llegir una entrevista amb Bruce LaBruce aprofitant la seva visita a Barcelona. Ho podeu llegir aquí. A la conversa que vam tenir va parlar del documental The Advocate for Fagdom, un film dirigit per la francesa Angelique Bosio que el retrata. Us enllaço en aquest apunt el tràiler perquè em sembla força interessant. Esperem que la pel·lícula es pugi veure aviat per aquí.

Recordeu també que LaBruce estarà dissabte punxant al Cabaret Berlín. Durant la sessió, l’artista argentí Luizo Vega protagonitzarà una performance anomenada R.I.P que comptarà amb l’aparició estel·lar d’un comandament de terroristes queers. Tremoleu…

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús