El John John obre portes

dimarts , 17/05/2011 | Clubs, General, Música

Tot i que quan va obrir portes ja es va anunciar la posada en marxa del John John Club al New York, finalment serà aquest diumenge quan s’estreni la nova proposta gai i heterofriendly del mític club. A partir d’ara, tots els diumenges tots els que vulgueu podreu allargar el cap de setmana a la Rambla.

La festa d’inauguració d’aquest diumenge serà sonada. La sessió comptarà amb una mestra de cerimònies d’excepció, la Terremoto de Alcorcón. A la cabina hi haurà dos DJ que asseguren diversió: Geej i Pfff. I per rematar-ho tot, La Prohibida cantarà en directe alguns dels seus grans èxits. Si imprimiu el flyer que us adjunto, podreu entrar gratis. La cita obligada d’aquest diumenge.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús