Gayxample, capítol 10

dilluns, 16/05/2011 | General, Internet, TV


Arriba una mica tard però finalment us enganxo l’últim capítol, de moment, de Gayxample. Dic de moment perquè la cosa s’acaba amb totes les trames obertes i un continuarà. L’equip de la sèrie ja va dir al principi que esperaven fer una segona temporada, però veient com s’acaba suposo que realment deuen pensar que la cosa tindrà continuïtat. De moment, ja demanen diners per intentar finançar la nova etapa de la sèrie. Us pot haver agradat més o menys i és veritat que el guió ha relliscat unes quantes vegades. Però no s’ha d’oblidar que es tracta d’un producte amateur fet amb poc pressupost, uns quants voluntaris i moltes ganes. Què us ha semblat l’últim capítol?

Etiquetes:

4 comentaris

 • Xavi

  16/05/2011 20:01

  Realment queda tot molt obert! millor, així segur que hi ha una altra temporada. A mi em dóna ganes de saltar la pantalla i donar-li una bona abraçada a l’Àlex; de fet, les mateixes ganes que donar-li una estiraqda d’orelles al Xavi per anar-se’n a sopar amb una homòfoba pepera que no atén a raons. Estarà bé veure si li pot fer entrar una mica la llum al caparró. Qui també ho fa molt bé és la noia que fa d’argentina. Si finalment no hi ha segona temporada, espero almenys un capítol de desenllaç. Ànims!

 • Josep Ma.

  17/05/2011 10:08

  Home, això de la noia que acompanya al Xavi és de jutjat de guàrdia! Quina ràbia! Fora, fora… A mi també m’agrada la noia que fa d’Argentina. Trobo que té força gràciai més tenint en compte que és catalana.

 • Xavi

  29/05/2011 20:41

  És diumenge i trobo a faltar alguna cosa… no sé…ah si!: un capítol de GAIXAMPLE!!!

 • Josep Maria Sarri

  30/05/2011 11:11

  Xavi, si els trobes a faltar, el dia 21 de juny als Mèlies projectaran el primer capítol en pantalla gran dins dels actes del Pride.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús