Massiel al Razzmatazz

diumenge, 15/05/2011 | Clubs, General


Tal i com estava anunciat, la Tanqueta de Leganitos va passar divendres pel Razz. No és habitual que Massiel faci actuacions, així que la seva participació en la festa d’Eurovisió del Pop Bar tenia un punt freak interessant. Sigui pel que sigui, la cantant va acceptar la invitació de la discoteca, es va presentar a la sala del carrer Almogàvers i va cantar tres cançons (més aviat va posar una mica de veu sobre els seus temes). Entre la breu selecció no va faltar, esclar, el La, la, la. Us adjunto un vídeo amb la seva interpretació. Les imatges no tenen molta qualitat. Veureu que tot i que comença molt fosc després millora gràcies a la il·luminació espontània del públic.

Després de tenir a Massiel divendres de prop, puc dir que és una dona acalorada. Energia en té molta (abans de sortir a l’escenari es va dedicar a fer gimnàstica) però fogots també. No va parar de demanar aigua i després de les tres cançons va dir que ja en tenia prou. I és que l’edat no perdona!

1 comentari

  • Xavi

    16/05/2011 20:06

    Impresionant… ara entenc perquè li diuen ‘la tanqueta’. El que tampoc té desperdici és l’entusiasme del noi que hi ha a primera fila..;)

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús