Eurovisió 2011

dimarts , 10/05/2011 | General, Música, TV

Confesso que he sigut incapaç d’empassar-se senceres totes les cançons del Festival d’Eurovisió d’aquest any. Ho he intentat, però en alguns casos no he sigut capaç d’aguantar ni un minut. Entre les 43 que participen, potser només hi ha una desena de temes que valen la pena. Destaco les vuit que més m’han cridat l’atenció. D’Espanya, evidentment, millor ni parlar-ne.

Alemanya


La guanyadora de l’any passat, Lena, defensa el títol amb una cançó arriscada però que com a mínim sona moderna. A mi ella em cau bé i el tema m’agrada. No pot guanyar però tornarà a quedar bé.

Anglaterra


Els Blue són una boy band que a mi ni em va ni em bé. De totes formes, m’agrada que Anglaterra aposti a dit per un grup conegut per tal d’assegurar-se una bona posició. I Can és un tema pop molt corrent però que poc quedar en una bona posició. Esperem que no desafinin gaire en directe!

Armènia


Tot i el títol de la cançó, la tal Emmy és una noia simpàtica que defensa bé la seva cançó. Aquest tema el podrien punxar tranquil·lament a El Cangrejo i més d’un se sabria la coreografia. Així que està aprovada.

França


Afegeixo el tema de França perquè per a molts és dels favorits. A mi el cabell d’aquest noi em fan molta ràbia i la cançó no és el meu estil. Però recorda a El Divo i això, encara que costi de creure, suposa molts fans. A la meva tieta li agrada.

Hongria


Kati Wolf és una de les meves favorites d’aquest any. Aquesta Anna Vissi amb anorèxia porta un bon tema que s’enganxa a la primera. He vist un dels assajos i ella i els seus ballarins surten amb un xandall Adidas. Espero que sigui broma.

Itàlia


Ja era hora que el país de Toto Cutugno tornés al festival. Ho fa amb un tema de Raphael Gualazzi, una cançó tipus jazz que barreja italià i anglès i que no està malament. 8 punts de la meva part.

Romania


Em declaro fan de Romania. Ningú sap perquè, però porten uns quants anys presentant temes molt dignes que sempre queden molt bé. Tornero de Mihai Traistariu i Playing With Fire de Paula Seling & Ovi són de les més favorites dels últims anys. Change d’Hotel FM no m’agrada tant, però vaja, vist com està el panorama, uns quants punts per ells.

Suècia


Al suec Eric Saade també el poso per guapo. La cançó no val res però ell ho fa molt bé i s’ho creu molt. L’any passat també es va presentar a la preselecció sueca amb un tema que estava molt millor, Manboy, que el d’aquest any, però no va guanyar. Espero que estigui a la final!

10 comentaris

 • Jordi Cirach – L’imperdible

  10/05/2011 18:02

  Jo també em declaro “fan” de Romania! ;)

  Dels que he vist que proposen, m’han agradat Alemanya i França.

 • Josep Maria Sarri

  10/05/2011 18:15

  A mi això de Romania em provoca molta curiositat. No he visitat el país però em sorprèn que cada any portin algunes de les millors propostes!

 • Xavi

  10/05/2011 21:15

  Ostres Sarri, has fet gairebé tota la feina de selecció! Així ja podem anar més directes. Jo he de confessar que em salto les preseleccions i només miro els països que van a la final. Això si, al voltant d’un bon sopar d’amics i he de confessar que si ens donen algun 12, saltem de la cadira i tot… Salut!

 • Neus

  12/05/2011 10:21

  YA HACE AÑOS QUE EUROVISION PERDIÓ MUCHO, NO VALE LA PENA… Y MENOS LAS VOTACIONES…!!!

 • Xavi

  15/05/2011 14:16

  Quin desastre…tercers pel final… glups!

 • Liffey

  15/05/2011 15:20

 • Josep Maria Sarri

  15/05/2011 16:08

  Tens raó amb això de Jedward! No els vaig posar al principi perquè quan sortin al X Factor em feien ràbia. Però reconec que a Eurovisió ho van fer molt bé i em van divertir molt. De fet, després de veure la primera semi-final pensava que quederien millor!

 • Josep Maria Sarri

  15/05/2011 16:09

  Per cert Liffey, molt xulo el blog!

 • Liffey

  15/05/2011 16:31

  Gràcies. Després del lamentable gall d’indi Dustin sembla ser que Irlanda es torna a posar les piles. Jo només miro les votacions i després me’n vaig al youtube a mirar els que han quedat en les primeres posicions. Azerbadjan no em va agradar gens.

 • Josep Maria Sarri

  15/05/2011 16:34

  Una mica pastel però, mira, l’any que ve pot ser molt graciós mirar el festival. Aprendrem moltes coses!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús