Suc de llimona

divendres, 6/05/2011 | Clubs, DJ, General

Per compensar el tancament d’un local, està molt bé que apareguin noves propostes. I més si estan tan ben muntades com ho està aquesta. O això sembla. Aquest diumenge s’inaugura un nou tea dance gai a Barcelona. S’anomena Super Lemon i es farà totes les setmanes a un local de la Diagonal anomenat Ornina.

La iniciativa és de dos joves emprenedors, Ramon Balart i Manolo Rueda, que fins ara només muntaven festes pels seus amics i que ara s’han animat a fer el salt al terreny professional. Tots dos estan ficats en el món de la imatge i el disseny i això es nota en el llançament de la seva festa, que compta amb una campanya gràfica ben feta i amb unes quantes idees clares.

La festa tindrà lloc tots els diumenges en un club una mica amagat de la zona alta, a tocar de l’hotel Hilton, fora del circuit habitual, però que és una autèntica troballa. És propietat d’una princesa d’Aràbia Saudi que es va encapritxar i va decidir comprar-lo i encarregar-li la decoració a l’interiorista xilè Jaime Beriestain. Hi ha quatre espais: una terrassa, un restaurant, un lounge i un club. La festa tindrà lloc a les quatre zones, que no són molt grans, i es podrà sopar, prendre una copa, parlar tranquil·lament o ballar. Els DJ residents seran Oscar de Gala i Ru, que punxaran house a un volum tolerable.

Els nois de la Super Lemon volen que us acosteu a la festa a relaxar-vos després d’un dia de platja. Per això, la seva proposta neix ara i es farà només durant els mesos més calorosos. Fins i tot hi trobareu una beguda amb una formula secreta (però amb llimona, esclar) que es repartirà entre tots els assistents gratuïtament en algun moment de la nit. El diumenge, durant la inauguració, també estrenaran un himne que li han encarregat al DJ Daniel Carrasco i que canta la vocalista Mar Shine. A això sumeu-li que l’entrada és gratis si us apunteu al seu Facebook. Aquest estiu, prepareu-vos per exprimir unes quantes llimones!

4 comentaris

 • Ricky

  10/05/2011 23:37

  Hola donde salen las fotos de la fiesta del domingo!? Saludos!!

 • Ricky

  10/05/2011 23:37

  Hola donde salen las fotos de la fiesta del domingo!? Saludos!!

 • Josep Maria Sarri

  11/05/2011 7:42

  Es podrà veure alguna a l’edició en paper del Time Out el pròxim diumenge amb el diari Ara i el dimecres 18 als quioscos.

 • Josep Maria Sarri

  11/05/2011 7:42

  Es podrà veure alguna a l’edició en paper del Time Out el pròxim diumenge amb el diari Ara i el dimecres 18 als quioscos.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús