DMen tanca portes

dijous, 5/05/2011 | Clubs, General

Cada setmana s’estrenen festes i clubs i es fan grans promocions per anunciar la inauguració. A vegades les coses no surten bé i les sessions o discoteques no duren gaire. Hi ha festes que no sobreviuen ni un parell de setmanes. Altres duren una mica més però el temps les acaba desgastant. Quan diuen adéu, és difícil assabentar-se. Acostuma a ser d’un dia a un altre i ningú té moltes ganes d’explicar el que ha passat. Aquest dijous s’ha conegut que la sala petita del DBoy, reconvertida des de fa set mesos en DMen, un club per a homes durs, tanca portes.

A finals del passat mes de setembre, i un cop Martin’s va tancar, els responsables de Matinée van decidir convertir la sala petita del seu club de la Ronda de Sant Pere en una discoteca per a homes amants dels codis. Fins i tot van construir una cambra fosca amb un interior dissenyat per l’equip de la botiga fetitxista Boxer. Tot i que la barreja de públics podia resultar curiosa, el DMen ha funcionat els últims mesos organitzant festes temàtiques diverses que tenien la seva audiència, com l’Only Men. El passat dissabte van muntar una sessió per celebrar una efemèride tan estranya com el setè mes de funcionament de la sala. I fins aquí han arribat. De moment, poques notícies més. A veure que s’inventen ara.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús