El projecte català de Bruce LaBruce

dimarts , 3/05/2011 | Clubs, General, Internet, Moda

Amb Bruce LaBruce no hi ha terme mig. O l’estimes o l’odies. Si alguna cosa no provoca el seu treball és indiferència. Si en sou fans, esteu d’enhorabona. L’escriptor, director i fotògraf canadenc de culte té previst visitar-nos a finals d’aquest mes. I, atenció, perquè ve per parlar de projectes que el podrien vincular amb uns quants artistes de casa nostra.

Fa uns mesos, Bruce LaBruce va estrenar a Berlín la seva particular versió de l’òpera Pierrot Lunaire. Un dels protagonistes d’aquesta funció va ser Luizo Vega, un polèmic i interessant artista argentí que viu des de fa molts anys a Barcelona. Vega, a qui potser recordeu per les seves fotos despullat al davant del Vaticà, està treballant amb LaBruce en diferents històries. Per un costat, si tot va bé, col·laboraran en la pròxima pel·lícula del director, una producció basada en la mateixa òpera que van estrenar a Alemanya i que es podria rodar a Toronto a finals d’any. Però Vega també està preparant una obra de teatre basada en la pel·lícula Querelle de Rainer Werner Fassbinder que es podria estrenar a Nova York i que podria dirigir l’autor de No Skin off My Ass. Ara mateix s’estan fent els càstings per aquest projecte que compta amb diversos personatges de l’underground barceloní, com una coneguda drag queen d’origen sabadellenc que es podria reencarnar en Jeanne Moreau.

LaBruce arribarà a Barcelona el pròxim 26 de maig i entre d’altres activitats té previst recórrer el Raval per trobar i inspirar-se en els ambients que van portar a Jean Genet a escriure Querelle. De moment, l’única activitat pública programada és una festa de benvinguda que es farà al Cabaret Berlín el 28 de maig. Serà una sessió on LaBruce punxarà i Vega protagonitzarà una espectacular performance de terrorisme queer. Avisats esteu…

2 comentaris

  • Karla

    10/05/2011 22:35

    Le daremos la bienvenida

  • Karla

    10/05/2011 22:35

    Le daremos la bienvenida

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús