El món de Nerina

dimecres, 13/04/2011 | General


Fa dies que no comparteixo cap cançó. I avui vull enganxar-vos un vídeo que acaba de sortir del forn i que acompanya una cançó que fa temps que m’obsessiona. És el Put Your Hands Up de Nerina Pallot.

A molts aquesta cantant britànica els sonarà perquè és l’autora d’un parell de cançons en l’últim disc de Kylie Minogue. Concretament, d’Aphrodite i Better Than Today (el single que hauria d’haver estat i mai serà i el single que va ser i que no hauria d’haver sigut). Curiosament ara presenta el seu quart treball amb un senzill que coincideix en el nom amb una altra cançó de l’últim disc de l’australiana. Però res a veure. La Nerina és espavilada i  la bona se la va quedar ella.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús