Ride The World

dissabte, 9/04/2011 | Clubs, DJ, Internet, Música


Aquí el teniu! Les Shimai van presentar ahir al Pink Corner del Saló del Turisme de Barcelona l’himne del Pride Barcelona d’aquest any. Es titula Ride The World i és una animada cançó escrita per elles mateixes i amb la producció del DJ Javier Medina i el DJ Koala. A mi elles em cauen molt bé i al videoclip surten estupendes, així que poques crítiques faré. Al vídeo també surten personatges de l’ambient barceloní com Caballota, la Takones o el pekinés Juan Antonio Cañas.

El vídeo l’ha dirigit Cristóbal Garrido, que és el responsable d’una altra divertida web sèrie que us recomano si no heu vist, titulada Sara puede con todo. Us enllaço el primer capítol aquí. Dels himnes del Pride que s’han fet fins ara, jo crec que aquest és el millor. I que em perdonin The Chanclettes!

2 comentaris

  • Xavier

    11/04/2011 6:23

    M’encanten les Shimai des que les vaig veure en una festa d’aniversari. Però crec que aquest és un d’aquells temes que has de sentir més d’un cop per a que vagi calant…segur que quan arribi el Pride el tenim ja interioritzat!. Sarri! què tal? ens vam conèixer el passat divendres al Pink Corner, just després de la presentació d’aquest tema. Si abans seguia el teu bloc, ara ja en sóc admirador… que n’ets de gran, jejej!

  • Josep Maria Sarri

    13/04/2011 18:08

    Doncs moltes gràcies per presentar-te i dir hola! Em va agradar molt!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús