Gayxample, capítol 5

dissabte, 9/04/2011 | General, Internet


Ja es pot veure una nova entrega de Gayxample, la web sèrie ubicada al barri gai de Barcelona. En aquest capítol torna a aparèixer el nebot homòfob, que, de moment, és molt discret i un nou personatge, el fill d’Álex, que es diu Carles, així en català (us recordo que el pare encara que tingui accent italià té tota la família a Berga). Si alguna cosa destaca en aquest capítol és l’aparició de Toni Duque (que fa poc vam veure també en un videoclip de Barb@zul), molt natural l’hora de fer cafè en una casa que no és la seva.

Per cert, als subtítols en català, castellà, anglès, francès, alemany, italià, portuguès i holandès en que es va estrenar la sèrie s’han sumat recentment el rus i el romanès. Pròximament ho farà el grec, el xinès i l’àrab! Des de que Gayxample es va estrenar més de 300.000 persones, en un total de 150 països han visitat la pàgina web de la sèrie.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús