Alguna cosa passa a La Rambla

divendres, 1/04/2011 | Clubs, General, Moda

Als molts que cada cop ens fa més mandra acostar-nos a La Rambla, se’ns hauran de passar les manies. Estan passant coses interessants al voltant del popular carrer. I això està molt bé. Especialment si es recuperen espais emblemàtics. Avui mateix torna a obrir portes un club històric ubicat al carrer Escudellers, el New York. Aquest veterà local, en origen un local de varietats reconvertit en discoteca a meitat dels anys 90, va ser tot un clàssic del clubbing a la ciutat. Ara es recupera gràcies a la iniciativa de la gent del Razzmatazz que estan al darrera, tot i que el nou espai serà totalment independent. La idea es atreure una barreja de gent jove i més adulta, locals i estrangers.

El nou New York obrirà set nits a la setmana, amb una proposta diferent cada nit. Els dilluns, a partir del 18 d’abril, hi haurà soul, funk i sixties. Els dimarts, a partir del dia 19, serà la nit Applause, grans hits sense complexos. Els dimecres, a partir del dia 13, la festa Baron serà canalla amb showgirls i rock electrònic. Els dijous, a partir del dia 7, Cincosiete serà cent per cent electrònic. Divendres i dissabtes estaran dedicats al pop, i els diumenges, a partir del dia 10, el local es convertirà en el John John Club, una sessió gai heterofriendly de la que de moment no se sap gaire cosa.

Per cert, un altre espai en el que comencen a passar coses és el Teatre Principal. Dimecres es va fer l’acte de presentació de Principal Project, un projecte pensat per recuperar aquest edifici històric. Encara no se saben moltes coses de tot plegat però si que diversos empresaris de la ciutat estan treballant per recuperar tots els espais que hi ha a l’edifici, és a dir, el Teatre Principal, el Teatre Latino, la Cúpula Venus, els billars Monforte i el Frontó Ja Alai Palacio. Al frontó es va fer la festa de presentació del nou projecte i és senzillament espectacular. Us adjunto una foto on es pot veure una mica les parets de local convertides en pantalles gegants (si voleu encara podeu fer una mica més el xafarder aquí). Quina llàstima que a Barcelona hi hagi llocs així tancats i que bé que hi hagi gent lluitant per recuperar-los! Esperem que tot es concreti aviat.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús