El piso, capítol 4

dimarts , 22/03/2011 | General, Internet


Ja sabeu que en aquest blog som fans de la gent que fa sèries per la cara i les penja a Internet. Una de les que més ens agrada és El piso, la producció de Serge González que explica les aventures de tres nois que comparteixen pis a l’Eixample barceloní i la seva veïna tafanera.

Aquest dilluns han estrenat, per fi, el quart capítol titulat La resaca i on els personatges es desperten després d’una nit de festa a l’Apolo. Hi surten nous personatges com el Niñato o Pilu, germana de Javi i addicta a Fama, ¡a bailar!. Aquest és també el primer capítol que pengen amb el seus excel·lents i nous títols de crèdit. I segueix amb la línia indie amb música de Casiotone for the Painfully Alone, Male Bonding i Camera Obscura, concessions a Madonna a part. Un petit entreteniment de 10 minuts fet per gent amb ganes de dir la seva. Realment funcionen les Superestructuras per les ressaques?

3 comentaris

 • souver

  22/03/2011 18:29

  Has vist Inquilinos? La van recomanar a Radioshock i està força bé, amb un toc bastant professional. Fins i tot s’atreveixen amb tocs com fer un capítol sencer a l’estil de la sèrie 24.

 • Josep Maria Sarri

  22/03/2011 18:38

  La busco! També passa a Barcelona?

 • souver

  23/03/2011 7:37

  No, aquesta altra és MOLT madrilenya. http://www.serieinquilinos.com

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús