El famós monument

dissabte, 19/03/2011 | General

Aquest diumenge s’inaugura a Barcelona el monument en memòria dels gais i les lesbianes, i de les persones transsexuals perseguides i que han estat víctimes de repressió. Aquest és el famós monument que en un primer moment es va dir que s’instal·laria al davant de la Sagrada Família i que va despertar una gran polèmica.

Finalment, s’ha instal·lat al Parc de la Ciutadella, al costat de l’entrada per l’avinguda del Marquès de l’Argentera, a tocar dels jardins de Fontseré i Mestre. Com podeu veure a la foto és un triangle amb un petit text que diu “En memòria dels gais, les lesbianes i les persones transsexuals que han patit persecució i repressió a llarg de la història” i un marge de color rosa. El resultat és força discret. Què us sembla?

La inauguració és diumenge a les 12 del migdia. Durant l’acte hi haurà diversos parlaments, una ofrena floral i l’actuació de la coral de les Panteres Grogues, que ara s’anomenen Rainbow Singers.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús