Souvenir tanca portes

divendres, 18/03/2011 | Clubs, DJ

Els fans de sortir de festa durant el matí estaran tristos al llegir aquesta notícia: Souvenir, el llegendari after hours de Matinée a Viladecans, tanca portes de forma definitiva el pròxim 27 de març. El gegant de l’oci ha decidit posar punt i final a més d’una dècada de sessions al no poder assumir la nova normativa.

Durant deu anys, els afters han sobreviscut gràcies a un buit legal. L’any passat es va aprovar la nova llei d’espectacles catalana que legalitzava la seva situació. Al Souvenir ho van celebrar amb una remodelació total del local. Però la nova llei va donar noves competències als Ajuntaments. A Viladecans han aprovat que un local amb aquesta activitat no pot estar a menys de 500 metres del nucli urbà i han presentat una proposta de tancament no només al Souvenir sinó també al Merci i al Row14. Davant dels nous requeriments, Matinée ha decidit baixar la persiana i donar per tancada una època.

Des del consistori de Viladecans expliquen que no volen tenir afters als seus polígons industrials i estan molt satisfets amb la decisió del grup d’oci que lidera Manolo Soria. Merci ha presentat al·legacions però l’Ajuntament també vol que abandoni la seva activitat. De moment, el Row14 no s’ha pronunciat.

Durant molt temps, la clau de l’èxit de Souvenir ha estat l’energia especial que desprenien aquells que cremaven les sabatilles en la foscor, mentre sabien que a l’exterior era de dia. La pista ha tremolat moltes vegades, sobretot en festes especials de regust eivissenc marca de la casa com La Leche o Devotion, i també en sessions en les quals han punxat els grans del house acompanyats d’animacions i performances a anys llum de la majoria de locals. Aviat tot això serà història. Una llàstima.

4 comentaris

 • fiestero

  24/03/2011 16:38

  Cabrones ¬¬ no sabeis lo k os perdeis!… tantas leyes… eso es una escusa pa sacar pasta de todos laos!

 • fiestero

  24/03/2011 16:38

  Cabrones ¬¬ no sabeis lo k os perdeis!… tantas leyes… eso es una escusa pa sacar pasta de todos laos!

 • DEPOR

  10/04/2011 10:46

  QUE IRONICO CUANDO LOS AFTERS ERAN ILEGALES FUNCIONABAN SIN PROBLEMAS AHORA QUE LA LEY LOS CONTEMPLA LES OBLIGAN A CERRAR !!

 • DEPOR

  10/04/2011 10:46

  QUE IRONICO CUANDO LOS AFTERS ERAN ILEGALES FUNCIONABAN SIN PROBLEMAS AHORA QUE LA LEY LOS CONTEMPLA LES OBLIGAN A CERRAR !!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús