Carnaval, Carnaval

dijous, 3/03/2011 | Clubs, DJ, General

Amb la tradicional festa de Carnaval del Col·lectiu Gai de Barcelona arranquen aquest dijous les festes de Carnestoltes. Al Time Out d’aquesta setmana parlem d’aquesta festa a la Sala Tango amb la seva padrina, la Terremoto de Alcorcón. Ho podeu llegir aquí. Però des d’avui i fins dimarts que ve serà un no parar de celebracions pels amants de les disfresses.

La llista és molt llarga. Entre totes es pot destacar una altra festa molt tradicional i que acostuma a tenir molt èxit: el Carnaval del club esportiu Panteres Grogues que se celebra dissabte al Club Soma. El mateix dissabte dos clubs de la ciutat surten oficialment de l’armari i munten el seu propi Carnestoltes gai. Són l’Àtic i el Cabaret Berlín. En aquest últim han muntat una festa amb una crida curiosa: become a gay superhero. No teniu clar que vol dir això? Mireu el vídeo que us enllaço i agafeu idees. Bon Carnaval a tothom!


Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús