Art – Sida – Vida

dimecres, 2/03/2011 | Clubs, DJ, General, Moda

Expo Rojo Marcel.li Antunez, 3 de Juny del 2008

Des de que va començar la seva nova etapa, el Cabaret Berlín s’ha convertit en una de les alternatives més interessants de la nit barcelonina. El local triomfa durant el cap de setmana amb sessions com la de Sílvia Prada, Who’s The Boss. El passat dissabte va tenir com a convidats a David Delfín i Bimba Bosé i van tornar a fer ple. Moltes cues, bona música i millor ambient.

Seguint amb la seva línia de renovar el panorama, l’antic Bailén 22 estrena avui una interessant i solidària proposta artística que es repetirà tots els dimecres. L’han anomenat Así (Arte – Sida – Vida) i té l’objectiu d’acostar al públic l’art de la performance. L’encarregat de la posada de llarg és un dels membres fundadors de La Fura dels Bau, Marcel·lí Antúnez (a la foto), amb el seu espectacle Protomembrana.

Si en una mena d’1,2,3 ens preguntessin per “Artistes escènics que utilitzen les noves tecnologies” la primera resposta no podria ser una altra: Marcel·lí Antúnez. Com a mostra, un botó. Protomembrana es presenta com una conferència interactiva i “una lliçó teòrica sobre la sistematurgia, literalment dramatúrgia dels sistemes computacionals, que serveix per teixir, a manera de novel·la llatina, una narració farcida de faules”. En definitiva, Antúnez en estat pur.

En les pròximes setmanes està previst que passin pel Cabaret Berlín més artistes consagrats i emergents com Noa Reshef, Vinoamargo o Tono Carbajo. El local obrirà portes a dos quarts de nou de la nit i després de l’espectacle la directora de cine Isabel Coixet punxarà una estona. L’entrada costa 10 € i inclou beguda i pica pica. La recaptació es destinarà a la Fundació Lluita contra la Sida.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús