Volaré

dijous, 24/02/2011 | General, Música


Abans de publicar el seu primer àlbum, el cantant Graham Newey es va donar a conèixer amb els seus videoclips. Des del principi de la seva carrera, el de Vilanova i la Geltrú cuida molt la seva imatge i la forma com presenta els seus temes. Ara ha tornat a demostrar amb el seu nou senzill que sap facturar vídeos atractius. El noi no compta amb grans pressupostos però si amb bons col·laboradors i moltes ganes.

El videoclip de Volaré s’ha gravat a Santiago de Compostel·la i ha estat dirigit pel fotògraf Jesús Madriñán, autor també de les imatges del primer disc de Newey, Neonium (2010). L’artista ha comptat amb l’ajuda de diversos dissenyadors gallecs. Tal i com diu el cantant, “hi ha vida més enllà de Barcelona i Madrid”. Una curiositat: el peculiar barret de peluixos el va fer una jove modista que va decidir donar una segona oportunitat a unes quantes joguines velles i abandonades.

Aviat, l’artista penjarà el making of del vídeo. Allà potser es pot veure una de les anècdotes del rodatge. Durant la gravació, Newey va tenir un accident amb una substància que estaven utilitzant per crear un fum groc que havia d’aparèixer en una de les escenes. La cosa no va anar bé, tot l’edifici es va omplir de fum, van saltar les alarmes i es va muntar una de grossa. El cantant es va cremar les mans, li van sortir unes nafres que li van durar un mes i es va passar bona part del rodatge posant-se gel a les mans cada cop que deixaven de gravar. El més irònic és que al final l’escena del fum no apareix al vídeo. No només Geno pateix!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús