Partit contra l’homofòbia

divendres, 18/02/2011 | Esports, General

Aquest diumenge el Club Esportiu Panteres Grogues es suma una vegada més a les reivindicacions contra l’homofòbia en el futbol, aprofitant la commemoració del Dia Internacional, amb la celebració d’un partit de futbol entre les seccions masculines i femenines de l’entitat i altres membres d’institucions esportives públiques.

Amb l’organització d’aquest partit l’entitat s’afegeix a les diferents activitats que se celebren arreu d’Europa en record de la figura de Justin Fashanu, jugador del Nottingham Forest i el Manchester City, primer futbolista conegut que es va declarar públicament homosexual i que va ser víctima de l’homofòbia en el món del futbol. El futbolista va acabar suïcidant-se el 1998 just després de sortir de l’armari.

El partit es disputarà a Barcelona, a la Ciutat Esportiva Municipal Vall d’Hebron-Teixonera, a les 12 del migdia.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús