Lust, dos anys

divendres, 18/02/2011 | Clubs, DJ

Entre les moltes propostes d’aquest cap de setmana, aquest divendres destaca la festa d’aniversari del Lust, el bar de copes del Gaixample. Satanassa i Patrol, les dues drags que són imatge del local, animaran la celebració mentre que el DJ Jonatan Tamayo farà ballar al personal amb la seva selecció de temes house.

Durant aquest temps, el Lust ha consolidat la seva posició al Gaixample amb una oferta variada de festes. El petit club ha acollit sessions com Le Rouge de l’Aleix Aguilera o la Botox Party de la Gina Burdel, a més de moltes altres festes puntuals. Per celebrar l’efemèride, avui organitzen una gran festa per a tots els seus habituals. No us la perdeu!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús