El vídeo de Britney

divendres, 18/02/2011 | General, Música

Després de la seva col·lecció de teasers, Britney Spears ha estrenat avui el seu nou vídeo. I que voleu que us digui… quina decepció! Tècnicament, Hold It Against Me està molt bé. El director, Jonas Akerlund, és molt bo. Però ella… amb el que havia sigut, no és ni la seva ombra. Ha perdut la gràcia.

Els fans estan defensant el vídeo a mort, diuen que és el millor de la seva carrera i que té molt transfons. La veritat és que el moment de l’ascensió amb les imatges de tots els seus vídeos a les pantalles és inquietant… Però vaja, a mi no em convenç. El principi és un desastre i només millora a partir dels 2 minuts i 46 segons. Això sí, avui tots sabem que és Plenty Of Fish. Una pena.


Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús