Destí Eurovisió

divendres, 18/02/2011 | General, TV

Aquest divendres, els fans d’Eurovisió tenen un cita amb la final per escollir l’artista i la cançó que representarà a Espanya a Düsseldorf. Si heu escoltat els temes finalistes, ja sabreu que són un desastre. Un cop més, Televisió Espanyola s’ha lluit amb tot el procés per escollir l’artista i el tema que els representarà. Diuen que els van fer arribar més de mil cançons… Malament anem si entre totes les propostes només han trobat això. Algunes fan autèntica vergonya. És veritat que estan mal produïdes, mal gravades i mal interpretades. Tenen un petit marge de millora però, vaja, tot plegat fa pena.

Mentre que altres països es prenen seriosament això de trobar un bon representant, aquí no hi ha manera. Hi ha molts mitjans que insisteixen en repetir allò de que Eurovisió està passat de moda i que no interessa a ningú. Però any rere any, les audiències demostren el contrari. El certamen continua despertant passions i hi ha països que s’esforcen per obtenir una bona posició. Un bon exemple és el Regne Unit. A la BBC estan farts de quedar malament i aquest any han escollit a dit a Blue, una boyband que fa uns anys va tenir força èxit i que els assegura un resultat digne. És normal que entre tots els participants a vegades es colin freaks i cançons dolentes. És cert que alguns països es fan favors. Però al final, si es mira els últims guanyadors, les cançons que van triomfar al menys tenien una bona melodia. Si voleu compartir la gala en grup i criticar a Televisió Espanyola, avui ho podeu fer al Casal Lambda. El grup d’Eurovisió de l’entitat ha organitzat un sopar per veure i comentar la final al bar de l’entitat a partir de les deu de la nit.

Etiquetes: , ,

4 comentaris

 • vacacega

  23/02/2011 19:17

  El consol d’espanya a eurovisió és que no pot fer més ridícul que l’any passat. Amb en Daniel Diges va ser el pitjor del pitjor. No només no tenia melodia, sinó que tenia una lletra de merda. I el noi no arribava a les notes amb la veu! I, per postres, només va saber dir 4 paraules en un anglès “castizo” incomprensible.

 • vacacega

  23/02/2011 19:17

  El consol d’espanya a eurovisió és que no pot fer més ridícul que l’any passat. Amb en Daniel Diges va ser el pitjor del pitjor. No només no tenia melodia, sinó que tenia una lletra de merda. I el noi no arribava a les notes amb la veu! I, per postres, només va saber dir 4 paraules en un anglès “castizo” incomprensible.

 • Josep Maria Sarri

  23/02/2011 19:26

  Això d’Eurovisió i Espanya és un drama!!

 • Josep Maria Sarri

  23/02/2011 19:26

  Això d’Eurovisió i Espanya és un drama!!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús