Dos teasers

dimecres, 16/02/2011 | General, Internet

Us enganxo dos teasers de dues propostes molt diferents, fetes per gent de Barcelona, i que coincideixen en reunir molt talent. Primer, l’avançament del nou videoclip de Graham Newey. La seva música us pot agradar més o menys però s’ha de reconèixer que el noi fa les coses ben fetes i amb un pressupost mínim. I el segon, les primeres imatges del quart capítol de El Piso, la web sèrie de Serge González, que cada dia es promociona millor a la xarxa i té més fans arreu del món. El primer s’estrena el 23 de febrer i el segon, aviat, tot i que encara no hi ha una data concreta.Etiquetes: ,

2 comentaris

  • Pere

    18/02/2011 2:23

    Esclar, els Muppets et recorden a Kylie Minogue, oi? :)

  • Josep Maria Sarri

    18/02/2011 8:11

    No tot és Kylie, home! Aquí la suma de Cee-lo + Gwyneth Paltrow + les coristes és imbatible. Però vaja, sóc fan del Kermit també!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús