Cheryl, the party

dissabte, 12/02/2011 | Clubs, DJ, Música

Aquest dissabte hi ha unes quantes propostes interessants a Barcelona. Per començar, una bona opció es anar a veure als Hurts a la Sala Apolo. És cert que fa poc que ens van visitar. Podeu llegir com va anar aleshores aquí. Però potser aquesta vegada es pot respirar una mica millor que fa uns mesos a Bikini, on no hi cabia una agulla. Wonderful Life i Sunday continuen sent grans temes.

Si desprès teniu ganes de festa, una proposta diferent per aquesta nit és la sessió que acull el Pop Bar del Razzmatazz i que s’anomena Cheryl, the party that will ruin your life. Escollida com una de les millors club party del 2010 pel New York Magazine, Cheryl és una de les festes més transgressores que se celebren a la ciutat dels gratacels. Està organitzada per quatre estrafolaris personatges que si alguna cosa saben es muntar saraus. Ara són de gira per Europa amb una sessió que després de visitar Londres i Berlín arriba a Barcelona. Espereu música que us traurà de polleguera (electro, techno, pop, disco o el que faci falta), vestits que us faran vergonya, projeccions de vídeo i danses exuberants. Una experiència multimèdia per a públic polisexual.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús