Matinée telonejarà a Kylie

dilluns, 31/01/2011 | Clubs, DJ, Música

Si a la Gran Bretanaya seran les Ultra Girls, el nou grup de noies produït per Steve Anderson, les encarregades d’escalfar els concerts de la gira de Kylie Minogue, aquest cap de setmana hem conegut que a Barcelona el responsable de la mateixa tasca serà el grup Matinée.

Aquesta és una decisió curiosa perquè tot i que cada cop és més habitual que en molts concerts pop ja no es compti amb un grup sinó amb un DJ per animar la festa, aquesta és la primera vegada que jo recordo que un artista internacional li encarrega animar al personal a un grup d’oci local. No dubto que serà efectiu. La gent anirà amb ganes de festa i Matinée, que de muntar saraus en saben més que ningú, es voldran marcar algun punt tenint en compte el tipus de públic que poblarà la pista del Sant Jordi.

L’empresa d’oci ha fet pública aquesta notícia en un nou blog titulat Magnéetic que acaben d’estrenar i que partir d’ara els servirà per parlar de totes les coses que els interessen. En els primers apunts hi ha un chart, notícies del grup i articles sobre tecnologia i moda. En relació al concert diuen que “es sumaran a la festa amb un espectacle a l’alçada de les circumstàncies”. No avancen més detalls però afegeixen que serà “alguna cosa” que els assistents recordaran durant molt temps. Tenint en compte que un dels ballarins més populars de les últimes gires de Kylie, el coreògraf d’OT Marco Da Silva, ara viu a Barcelona i ha treballat en diverses ocasions amb el grup Matinée, suposo que alguna cosa tindrà a veure.

1 comentari

  • wreiswurst

    01/02/2011 21:04

    Ja estem una mica cansats de veure les mateixes cares del Paco, el Marco i tots els clambuterats aquests que no saben ni ballar! Els tenim a OT, a tots el anuncis de Barcelona quan s’acosta el circuit… no hi ha altres ballarins? Fora! fora! El concert de Kylie s’ha convertit en el preludi de l’estiu barceloní on s’omple de guiris embutit i, on els d’aquí fugim perqué no ens identifiquem amb aquesta farándula!

    Bas dis!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús