The Hot Spot

divendres, 28/01/2011 | Clubs, DJ, Exposicions, Moda

Al Time Out Barcelona us parlarem d’aquí uns dies de Jordi Chicletol, un DJ i dissenyador barceloní que aquest dissabte estrena la seva primera exposició fotogràfica. Es titula The Hot Spot i es podrà veure durant un parell de mesos a la perruqueria Tön Vangard.

The Hot Spot és el nom d’una cançó de Foxy Brown -a qui Chicletol adora- i també el nom del seu projecte artístic. Des de fa un temps aquest promotor nocturn -cap visible de festes com La Rara- fa fotos a un tipus de nois molts concrets, homes prims i peluts, que a ell li agraden. Són imatges molt realistes fetes amb una càmera reflex molt senzilla o amb càmeres d’usar i tirar i inspirades en artistes com Slava Mogutin, Bruce LaBruce o Benjamin Fredrickson.

Les fotos es poden veure a la seva web i a partir de demà i durant un parell de mesos al saló d’estilisme del Gaixample, espai que estrena una nova etapa on recolzarà a joves artistes i on els cedirà un espai per mostrar la seva obra. Podeu consultar les característiques de la seva nova proposta aquí. La festa d’inauguració és dissabte a partir de les vuit del vespre i comptarà amb la participació dels DJ Mr. K i Telemonster.

Per cert, Chicletol i els seus companys de festa, també organitzen avui al Pop Bar del Razzmatazz l’última edició de La Rara, la sessió itinerant que fins ara lideraven. Els seus seguidors poden estar tranquils perquè la festa no desapareix sinó que es transforma. A partir d’ara alguns integrants del mateix equip organitzaran l’One Use Kids, una nova sessió que avui es presenta en societat i que s’estrenarà al Pop Bar el pròxim 11 de febrer.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús