La oportunidad de Dan

dijous, 27/01/2011 | Llibres

Aquesta setmana al Time Out Barcelona hem parlat amb un jove escriptor barceloní que acaba de publicar la seva primera novel·la. És diu Javier Águila i és el responsable de La oportunidad de Dan. Podeu llegir l’article aquí.

L’autor parlarà de la seva obra aquest divendres en un acte al Casal Lambda a partir de les 19.30 h. Si el llibre us desperta curiositat, el mateix Águila ha posat en marxa una pàgina web on us podeu descarregar el primer capítol. Es titula Wen, mi sueño i és un relat curt. Precisament, va ser després d’escriure aquestes pàgines quan el també treballador social es va adonar que tenia ganes de seguir aprofundint en els personatges. Podeu llegir el relat aquí.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús