L’hora de la moda

dimecres, 26/01/2011 | Clubs, Exposicions, General, Moda

Per mi, que de moda tinc coneixements limitats, The Brandery és aquella fira que omple l’estació de metro de Plaça Espanya de moderns vestits a l’última. Feu la prova avui o demà a les sis de la tarda. És força entretingut veure al personal que circula per la zona. El saló internacional de moda urbana i contemporània de Fira de Barcelona, que serveix per a presentar les col·leccions de tardor/hivern 2012, també omple la ciutat de festes.

Són molts els locals que a partir d’avui acullen sessions especials que tenen l’objectiu d’atreure al públic internacional que ens visita. The Brandery és una bona oportunitat per sortir i barrejar-se amb expositors i personalitats del món de la moda amb ganes de divertir-se. Hi ha moltes marques que organitzen festes privades on només es pot accedir amb invitació. Però també hi ha celebracions obertes a tothom que poden resultar entretingudes. Per exemple, la festa que acull aquest dimecres The One a partir de les onze de la nit. Entrar-hi només costa 10 € i us pot sortir gratis si us apunteu al seu Facebook.

La nit del dijous el Cabaret Berlín acull la festa oficial d’una de les dues exposicions impulsades pel saló, Shoot’n the city. 50 mirades a l’estil urbà. La mostra, situada a l’aire lliure al passeig de Gràcia, consta de 50 imatges de fotògrafs de moda que viuen o treballen a Espanya, entre els quals hi ha Antoni Bernard, Xevi Muntané i Manuel Outumuro. A la sessió que acollirà l’antic Bailén 22 està prevista l’assistència de dissenyadors, il·lustradors i ambaixadors de la moda. Serà a partir de la una de la matinada i entrar costa 15 € (10 € si us apunteu al seu Facebook).

Divendres serà la sala Atic la seu oficial del tancament de la fira de la moda barcelonina. L’entrada a la festa també costa 15 € però si us apunteu al seu Facebook accedir us pot sortir gratis. Si encara teniu ganes i voleu veure qui dels assistents al saló es queda el cap de setmana a la ciutat, l’hotel Axel organitza una festa post-Brandery el dissabte. Serà a partir de la mitjanit a The Ground Bar, gratis, i amb la col·laboració de la revista Metal. Cliqueu aquí per consultar totes les festes confirmades.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús