Un menú de pel·lícula

dilluns, 24/01/2011 | Cinema, Gastronomia, General

No acostumo a parlar de gastronomia en aquest blog però avui ho faré per recomanar un menú experiència que vaig poder tastar aquest cap de setmana al Restaurant Visual de Barcelona. El negoci, a la planta 23 de la Torre Catalunya, destaca per les seves espectaculars vistes però l’equip de cuiners també acostuma a sorprendre amb plats especials. Aquesta temporada tenen un menú degustació basat en la pel·lícula Crepuscle.

No sóc fan de la saga però he vist, he rigut i m’he avorrit amb els llargmetratges. Conec més o menys la història i com a fenomen dels nostres dies m’interessa. Així que la proposta em va semblar divertida.

El menú consisteix en cinc plats. Comença amb Crepuscle, una esfera de mousse de pernil amb bany de pols de robí, crema de formatge fresc i streusel que imita la portada del primer llibre i que està boníssima. Us adjunto la foto perquè comenceu a salivar. Els següents plats són Volterra (un carpaccio de vedella amb pebrots, oli de trufa, humus, germinat de col llombarda i petites torrades), Caçador de somnis (un caneló cruixent d’albergínia i parmesà sobre un dibuix en coulis d’avellana i ametlles) i Sí, vull (un rellom de bou amb parmentier de patata, melmelada de tomàquet, shitakes i flors de pensament). L’àpat s’acaba amb el postre, excel·lent, titulat A trenc d’alba i que consisteix en un semifred de coco amb brownie de xocolata blanc i negre, crema d’ametlles i de cacau i escuma fúcsia d’hibiscus. D’aquest tampoc em vaig poder resistir a fer la foto que us adjunto una mica més a baix.

La veritat, no sé si els plats tenien molta relació o no amb la història. Però tot entrava per la vista i estava molt bo. A més tenia gràcia escoltar als cambrers intentant justificar la proposta amb un munt de dades memoritzades dels llibres de Stephenie Meyer.  Si us interessz, el menú costa 45 € sense begudes. No és especialment econòmic però si voleu fer alguna cosa diferent, val la pena. Busqueu un Edward Cullen per compartir l’experiència i afileu els ullals abans de les queixalades.

2 comentaris

  • vacacega

    26/01/2011 15:32

    Quina bona pinta!! Ho has aconseguit, m’ha fet venir salivera ;) Ara només em falta trobar un Edward Cullen, això serà més difícil :P

  • vacacega

    26/01/2011 15:32

    Quina bona pinta!! Ho has aconseguit, m’ha fet venir salivera ;) Ara només em falta trobar un Edward Cullen, això serà més difícil :P

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús