Who’s the Boss?

divendres, 21/01/2011 | Clubs, DJ, General, Música

Aquest dissabte David Delfín, icona de la controvèrsia fashion, estrena sessió mensual al Cabaret Berlín. Ho fa dins de la sessió Who’s the Boss, la festa de festes que organitza des de fa unes quantes setmanes la dissenyadora Sílvia Prada.

La sessió d’aquest dissabte promet ser sonada i serà una espècie de sarau a la madrilenya amb unes quantes celebrities convidades. Una de les destacades serà el marit d’Alaska, Mario Vaquerizo, que acompanyarà a Delfín a la cabina. Però no estaran sols. M’ha fet gràcia llegir a la nota de premsa de la festa com anuncien a alguns dels convidats com José Galisteo a qui defineixen com “cantant OT i model” o Octavi Pujades, “actor de Sexo en Chueca”, encara que jo sempre el recordaré per Happy House, aquella mítica sèrie de Francesc Bellmunt amb unes interpretacions, ejem, espectaculars (acabo de descobrir que es pot veure un capítol per Internet i estic emocionat. Feu clic aquí).

Pel Cabaret Berlín també passaran el nadador David Meca (que s’apunta al que faci falta), l’actor Roger Berruezo (a qui Ventura Pons, molt hàbil ell, ha fitxat per la seva última pel·lícula) i Adrián Rodríguez, actor famós per fer de gai a Física y Química. També hi haurà tres models que no tinc el gust de conèixer: Ricard Anguita, José Bersabe i Isaac Navarro. Sumeu a la llista a la cantant Roser i la festa està completa (a veure si amb una mica de sort es deixa anar i canta un tema de Rafaela Carrá).

El sarau és dissabte a partir de la una de la matinada al Cabaret Berlín (Bailén, 22). I recordeu que si arribeu abans, encara podreu veure el xou de Gina Burdel, en concret una selecció dels millors moments del primer muntatge, ja que pròximament estrenarà un nou espectacle titulat, atenció, Amiga de una copa, mujer de una noche. Imperdible!

1 comentari

  • vacacega

    22/01/2011 22:25

    Hòstia! Happy House, ja no me’n recordava, quina gran sèrie. I l’Octavi Pujades……… sense comentaris, és un tio guapíssim!!! Amb ell em sembla que vaig acabar d’aclarir la meva sexualitat, hahahahahaha!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús