El circ de Kylie

dimecres, 19/01/2011 | General, Música

Poc a poc es van coneixent més detalls del tour de Kylie que el 12 de març arribarà a Barcelona, Aphrodite-Les Folies Tour 2011. Quan des del Facebook oficial del tour es van començar a publicar informacions sobre la gira, tots els detalls eren tan espectaculars que tot plegat semblava difícil de creure. Però ara ja es coneixen molts coses de forma oficial i es pot assegurar que ens trobem davant d’un dels concerts sota cobert més espectaculars que s’han fet mai. O el més espectacular. Si no heu llegit res i us voleu sorprendre el dia del xou, alerta, no seguiu llegint, a partir d’aquí hi ha uns quants spoilers.

L’aigua tindrà un paper essencial en l’espectacle ja que durant el concert s’utilitzaran 40.000 litres. L’escenari està fet de més d’un milió de parts i inclou 30 propulsors que crearan fonts i cortines on es faran projeccions. Els responsables del disseny d’aquesta part del xou són els mateixos que van muntar el xou de les fonts a l’hotel Bellagio de Las Vegas.

Des de principis de mes, la cantant australiana està assajant amb la banda a Londres. Els deu ballarins i els vuit acròbates aeris estan a Los Angeles assajant amb tres coreògrafs diferents. L’escenari s’està construint a Pennsilvània i Montreal. S’utilitzaran més de 200 vestits, una bona part d’aquestes creats especialment per Dolce & Gabbana. La producció costa uns 25 milions de dòlars (10 només l’escenari). A Europa tot això ho mouran més de cent persones en 25 camions.

Amb aquestes xifres i tots aquests detalls que poc a poc es van coneixent, entren moltes ganes que arribi el dia del concert. Els més afortunats el podran seguir des de una zona especial, la splash zone, on acabaran molls però viuran una autèntica experiència 4D.

De veritat, si mai heu viscut en directe un concert de l’australiana, val molt la pena perquè és sobre un escenari on es creix i demostra tot el que val. Qualsevol persona que li agradi el pop ha d’assistir a un xou de la Minogue com a mínim un cop a la vida. A Barcelona, les entrades per la pista estan esgotades però encara queda lloc a les grades. Si no teniu entrades, comenceu a espavilar!


Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús