Descans dominical

divendres, 14/01/2011 | Clubs, DJ

Amb l’inici de l’any, la tarda del diumenge s’anima. Aquest cap de setmana comencen tres festes que tenen com a objectiu animar el que per a molts acostuma a ser una tarda tranquil·la. Són tres propostes alternatives pels que ja fa temps es van adonar que no tenien edat per trepitjar la festa dels missatges de l’Arena.

El Cabaret Berlín estrena una nova festa gratuïta. La responsable i animadora és la drag queen Holi di Burbon. Hi trobareu un ambient sofisticat i animacions a càrrec d’uns animats ballarins. La música anirà a càrrec del DJ Moorlex.

Café Olé és reinventa. La festa més transgressora de Space Ibiza es trasllada cada diumenge al City Hall per recrear un cabaret burlesque amb la millor banda sonora electrònica. L’espectacle comença amb l’actuació de Paul Darey, resident de Space, Rafa Ariza, Miss Davilota, Patrizze, showgirls i acròbates.

El Café Olé s’ha traslladat al City Hall i la sala del carrer Tarragona també acull una nova sessió dominical d’esperit eivissenc. S’anomena The Dominicus i els quatre DJ residents (Álex Barroso, Álex García, Chus Soler i Joey Plastic) us faran ballar al ritme del millor house.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús