De Chris Crocker a Juan Paparazzi

dijous, 13/01/2011 | General, Música

El recordeu?


Chris Crocker va marcar un abans i un després en el món del fanatimse amb el seu mític Leave Britney Alone!. El seu vídeo es va fer tan famós que fins i tot li van arribar ofertes musicals. Ara ha presentat un tema propi, Freak Of Nature. Aquest és el videoclip:


Aquesta setmana també ha tornat Britney Spears amb un tema que podria punxar Chimo Bayo.


Suposo que Chris Crocker està content. També ho està aquest fan:


Acabarà aquest noi gravant un videoclip? La seva reacció recorda una mica a això:


Aquest és Juan Paparazzi i segur que ja l’heu vist alguna vegada. Ell és un altre punt i apart en la història del fanatisme. Ser fan és molt sacrificat i la nova cançó de Britney Spears està força bé.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús