La nit de Barb@zul

dimecres, 12/01/2011 | Clubs, General, Música

La discoteca Metro acull aquest dimecres a la nit (tard, això si, al voltant de les tres de la matinada) el concert de presentació del nou disc de Barb@zul. Aquest grup barceloní fa temps que es mou per l’ambient amb la seva proposta de techno pop. Després d’uns quants anys voltant han editat el seu primer disc, Hijos de Adan. Li he demanat als integrants del grup, el Lázaro y el Jose, que ens diguin cinc coses sobre ells que segurament no sabeu i estaria bé conèixer.

1. Hijos de Adan s’ha gravat entre els estudis Zerkowitz de Barcelona i els estudis Records to Kill de Berlín amb Luis Miguélez com a productor.

2. Lázaro i Jose van decidir treballar junts quan un dia va sortir el tema de formar un grup al gimnàs on tots dos anaven. Uns anys abans, un amic en comú els va presentar en un festival musical.

3. El nom de Barb@zul va sorgir durant una trucada telefònica entre el Lázaro i Jose la nit abans de que s’imprimissin els cartells de la seva primera actuació a Mister Bear Espanya 2007 a la Sala Apolo.

4. Després de l’èxit de visites a YouTube del vídeo del tema I don’t care ja preparen la segona part. Serà amb el tema Midnight in Berlin i es podrà veure en poc més d’un mes. Part del vídeo s’ha gravat a la capital alemanya.

5. Lázaro va ser raper a finals dels vuitanta en un grup anomenat This is Jam i va ser teloner de RDMC.

Barb@zul actuen aquest dimecres 12 a la discoteca Metro (Sepúlveda, 185)

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús