La guerra de l’oci 2

dimecres, 5/01/2011 | Clubs, DJ, General

Com podeu veure més a baix, l’apunt sobre la guerra dels afters ha despertat força polèmica. Durant tot el dia d’ahir diversos lectors van fer comentaris sobre la batalla que enfronta a diversos grups de l’oci nocturn barceloní. Podeu llegir els comentaris aquí. També es van posar en contacte amb mi els responsables de Razzmatazz i de Café Olé, New York i We i em demanen una rectificació. Segons el gerent de la sala del carrer Almogàvers, Lluís Torrents, ningú ha denunciat al seu club.

A les vuit del vespre del 31 de desembre un agent de la guàrdia urbana es va presentar a la sala amb una notificació oficial procedent del districte jurídic de Sant Martí. L’Ajuntament de Barcelona els va informar que havien vist la publicitat de la festa Café Olé i que aquesta no es podia fer perquè el local no tenia la llicència corresponent. El document oficial advertia als propietaris del club que si la sessió tenia lloc es podia desallotjar la sala. Un tècnic de llums que estava treballant va recollir la notificació i se la va fer arribar al gerent, qui va decidir davant del requeriment oficial que la festa no es podia celebrar. Els responsables de la marca Café Olé, New York i We van estar d’acord. El dia 1 a la 1 de la matinada, Café Olé va penjar al seu Facebook un comunicat on comunicava la cancel·lació de la festa i on informava a les persones que havien adquirit les entrades anticipades d’on i com podien recuperar els seus diners.

Segons Torrents, no existeix cap denúncia a requeriment de ningú o, com a mínim, no els hi han comunicat. La setmana que ve el gerent del Razzmatazz està citat al consistori i allà espera que li donin explicacions de com van anar els fets. El que està clar és que fins ara existia certa permissivitat amb els horaris dels afters – en especial en jornades com la de l’1 de gener- però des de que es va aprovar la nova ordenança d’oci nocturn, les autoritats han decidit ser més estrictes.

Des del Razzmatazz insisteixen en recordar que ells no eren els organitzadors de la festa Café Olé i que les seves relacions tant amb els responsables de la sessió com amb el grup Matinée són excel·lents. De fet, l’empresa que encapçala Manolo Sòria ja té llogada la discoteca per diverses festes que es faran durant el Circuit Festival el pròxim agost al club del Poble Nou.

4 comentaris

 • Joan

  06/01/2011 0:31

  A què es deu aquest canvi de versió d’un dia per l’altre?? Els tentacles del Sol són allargats. Ho controla tot. Inclosa la premsa… Estem acabats… Tothom a Barcelona sap el guió de la pel·lícula. Quant més ho maquillin, pitjor queden. Quina barra.

 • Joan

  06/01/2011 0:31

  A què es deu aquest canvi de versió d’un dia per l’altre?? Els tentacles del Sol són allargats. Ho controla tot. Inclosa la premsa… Estem acabats… Tothom a Barcelona sap el guió de la pel·lícula. Quant més ho maquillin, pitjor queden. Quina barra.

 • sergio

  06/01/2011 12:56

  Me parece fatal que se hagan cambios de un dia para otro y más en un medio como este. Por favor antes de publicar nada deberías estar bien informado ya que gracias a tu blog has hecho creer algo que por lo que parece no es y asi estas rectificando ahora, es lamentable que pasen estas cosas. Joan, si te das cuenta dan nombre y apellidos del responsable del Razz, Lluís Torrents, que es el gerente del club que esta dando las explicaciones. El es el sol ?

 • sergio

  06/01/2011 12:56

  Me parece fatal que se hagan cambios de un dia para otro y más en un medio como este. Por favor antes de publicar nada deberías estar bien informado ya que gracias a tu blog has hecho creer algo que por lo que parece no es y asi estas rectificando ahora, es lamentable que pasen estas cosas. Joan, si te das cuenta dan nombre y apellidos del responsable del Razz, Lluís Torrents, que es el gerente del club que esta dando las explicaciones. El es el sol ?

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús