Tres exposicions per Nadal

dijous, 23/12/2010 | Exposicions, General

Aquest dijous el Grup d’Amics Gais, Lesbianes, Transsexuals i Bisexuals (GAG) entrega els premis de la VI edició del seu concurs de fotografia. L’acte es farà a la Fundación Arena (Balmes, 24) a les 19 h. Des de fa una setmana s’han pogut veure en aquest local les 23 fotos seleccionades i avui s’entregaran els premis als guanyadors. La foto que obre aquest apunt és la imatge guanyadora d’enguany. Es titula Entre escuma i és de Jordi Cohen. Avui serà l’últim dia per poder veure aquestes imatges tot i que es tornaran a exposar al nou local que l’associació estrenarà el pròxim gener al barri de Sant Andreu.

Precisament, fa uns dies, la Fundación Arena va entregar els seus premis d’arts visuals en les modalitats de pintura i fotografia. Els guanyadors van ser David Múrcia en la categoria de pintura amb l’obra Efecto Placebo (a la foto) i Daniel Arbizu en fotografia amb l’obra Auschwitz. Les obres premiades, i les finalistes, es poden veure a la galeria Alonso Vidal (Fontanella, 13) fins el 28 de gener.

Per acabar, al Centre Cívic Cotxeres de Sants (Carrer de Sants, 79-83) es pot veure fins el 31 de desembre una exposició organitzada per Stop Sida i que es titula Nus davant l’estigma. És una mostra fotogràfica que vol donar a conèixer i visualitzar, mitjançant l’art, les realitats del col·lectiu LGTB, de treballadors sexuals i de persones que viuen amb el VIH. Les imatges són obra del fotògraf Mino Spagna i formen part d’un projecte per la no-discriminació, la igualtat i la integració.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús